Var det noget med klor til pool?

JA, hvis man har en pool, så skal den også renses, plejes og vedligeholdes som alt det andet man ejer. Det er bestemt ikke let at være ejer – og slet ikke hvis man gerne vil spare lidt på vand regningen, når man har en pool. Eller hvis man ejer en mindre eller større hotel, hvor der er pool. Hvis gæsterne skal komme igen, så skal service og rengøring være i top – også i poolen. Du kan finde mange forskellige kemikalier til at rense din pool. For eksempel kan du læse om alt til rensning af din pool. Du kan finde et bredt sortiment af renseprodukter og kemi til din pool.

swimming-pool-1031245_960_720

Husk rengøring er vigtigt, der er ikke kun børn der lige tisser i poolen – voksne kan også finde på det og ja, også kvinder. Alle de bakterier der kommer ud af urinen, skal selvfølgelig tilintetgøres før du eller andre bliver syge af det. For eksempel kan personer og især børn der har et svagt immunforsvar hurtig blive syg. Derfor skal du ikke kun til på at rengøre fliserne på poolen, men også vandet. Vandbehandling med kemi er én mulighed for at rengøre vandet og genbruge det – behøver jeg at sige du så spare på vandet 😉

 

Hop i rent vand!

 

Den mest kendte måde at gøre en pool rent på er at anvende noget klor – ja god gammeldags klor. Det virker. Alle hoteller – verden rundt, benytter sig af denne metode. Hvorfor så ikke også benytte sig af den samme metode? Nemlig, der er ingen grund til ikke at gør det. Har du en pool, eller kender du nogen, der har en pool, der skal renses, så anbefal dem klor til pool rensning. De kommer til at genbruge vandet, det er mere miljøvenligt og samtidig så spare man altså også penge.

 

At man kan hygge sig i poolen, samtidig spare penge og være miljøbevidst, det er da lækkert. Hvad  kan man mere ønske sig! Især i denne tid, hvor alle forskere advarer mod de katastrofale konsekvenser af menneskets forurening, så er det da bare et plaster på såret – at man genbruger vandet i poolen og ja det er et lille plaster, men bedre end ingen ting.

 

Der er ingen der gider hoppe i en pool, hvor der stinker af urin. Vi kan godt lide ting, der er rene og ser pænt ud. Når vi skal ud på et offentligt toilet, så kigger vi også efter det reneste – vi gider ikke det klamme, hvor der er nogle, der har glemt at trække ud og nogle har tisset lidt uden på. Det er bare klamt! Det gælder også pool. Vi hopper kun i rent vand, derfor skal du have klor til din pool.